Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Bureau

Impressio Communicatie geeft vorm aan communicatie. In een diversiteit die is terug te vinden in onze huisstijl. Het spectrum toont hoe veelkleurig communicatie is. En aantrekkelijk ook ... omdat het zich afspeelt tussen mensen.

Welke communicatievorm dan ook, altijd weer komt het voor ons aan op waar ‘t voor u op aan komt. Op wat ú wilt bereiken. En dat realiseren wij door een even doordachte als kordate aanpak. Zo onstaat er altijd maatwerk. Geen oplossing is dezelfde. Telkens licht een andere kleur op.

Impressio Communicatie laat zich niet vangen in één kleur. Van vele markten thuis. Creatief, zorgvuldig en goed georganiseerd. Het gehele proces van vormgeving en ontwerp. Van ideevorming tot eindresultaat. Van creatie tot realisatie.

Online, offline. Vorm en inhoud. Idee en eindproduct. We kleuren het graag voor u in. Dat mag u ook van ons verwachten. Er wordt veel van ons gevraagd, ... en gelukkig maar.

 

Denk bij communicatie gerust aan Impressio Communicatie. Vormgevers van communicatie.

 

 

 

 

“I like the Dutch word ‘vormgever’,

which literally means ‘someone who gives shape’

– that is what I do.”

Daphna Laurens, industrieel vormgever

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten