Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Team

Hans en Richard vormen hoofd en handen van Impressio Communicatie. Ieder met zijn eigen skills, wat wij toch liever talenten en vaardigheden noemen.

 

Hans (creatief) heeft als vormgever een opvallende gerichtheid op de inhoud. Zijn ontwerpen zijn nooit vrijblijvend, maar altijd onderbouwd. Creatief, met oog voor detail en gevoel voor taal. Maar als het er op aankomt ook pragmatisch en doelgericht. Dankzij een groot empatisch vermogen is Hans in staat om vanuit de essentie vorm te geven aan uw identiteit, publicatie of promotie. 

Wilt u Hans rechtstreeks aan de lijn? Bel 06 2908 5832.

Richard (commercieel) verzorgt alle traffic rondom een project. In de regel zult u hem treffen als het gaat om planning, prijzen en productie. Een ruime grafische kennis koppelt hij aan een onbegrensde klantgerichtheid. Hetgeen met Richard is afgesproken, wordt daadwerkelijk gerealiseerd, daar kunt u zeker van zijn. En tot in de puntjes.

Ook als het gaat om promotionele activiteiten, heeft u in Richard een inspirerende gesprekspartner.

Wilt u Richard rechtstreeks aan de lijn? Bel: 06 1966 9654.

 

Impressio Communicatie werkt nauw samen met een breed netwerk aan specialisten, zoals illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers en andere toeleveranciers. De wijze waarop die samenwerking wordt ingevuld, voelt voor alle betrokken partijen als teamwork.

 

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten