Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Werkwijze

Impressio Communicatie houdt zich bezig met communicatie. Dat vindt u ook terug in de wijze waarop wij met onze opdrachtgevers communiceren. Wij houden de lijnen kort. Veelal bent u met de ontwerper zelf in contact. Geen ruis op de lijn. Helder en transparant. 

Onze medewerkers zijn allen communicatief vaardig. Dat vinden wij belangrijk, omdat het ons in staat stelt om in samenspraak met u te komen tot de meest optimale vormgeving van hetgeen u vertellen wilt. 

 

Doelgericht

Vanaf minuut één proberen wij zicht te hebben op wat u beoogt. Daar passen wij onze aanpak op aan, in alle creativiteit onverminderd doelgericht. Gedurende het gehele proces van idee-ontwikkeling, ontwerp, opmaak en productie houden wij ons gericht op wat er met u is afgesproken. Hoewel u de creatie en realisatie aan ons mag overlaten, blijft ook hier overleg (communicatie) van wezenlijk belang.

 

Uitgestrekt

Het vormgeven aan communicatie is ons ding. Daar houden wij ons dag in dag uit mee bezig. U bent ermee geholpen als wij ons daarover ontfermen. Maar ook andere specifieke exercities verzorgen wij graag voor u, zoals bijvoorbeeld teksten schrijven, redactie voeren, advertentiereserveringen, hosting,... Wij hebben de kennis en de ervaring. En het scheelt u veel tijd. 

Onze dienstverlening strekt zich uit tot ook meer productietechnische zaken zoals bijvoorbeeld drukwerk, beletteren, assembleren en verzenden. Werkelijk tot in de puntjes.

Niet zelden merken wij de opluchting van opdrachtgevers als zij zich gewoon kunnen bezighouden met de eigen core business. Noem het ‘ontzorgen’,... daar zorgen wij voor.

 

 

 

“Communiceren begint met luisteren.”

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten