Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Communicatie

Com·mu·ni·ca·tie (de; v; meervoud: communicaties). De verbinding die bestaat (of is gelegd) tussen zender en ontvanger van een boodschap.

 

Impressio Communicatie geeft vorm aan alle vormen van communicatie: presentatie, informatie, publicatie, promotie en reclame. Elke vorm vraagt om een geheel eigen aanpak, heeft ook een eigen accent. Zo komt het bij informatie aan op ‘overdragen’, terwijl het bij reclame mensen moet aanzetten tot een actie. En terwijl voor een huisstijl nodig is het DNA van het bedrijf te weten, zo is voor een goede winkelactie kennis van de markt noodzakelijk.

Impressio Communicatie begeeft zich behendig op dat brede veld van communiceren

 

Online en offline

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen online en offline communicatie. Maar wat zij gemeenschappelijk hebben, is dat het altijd gewoonweg gaat om overdracht van een boodschap. Alleen de weg waarlangs verschilt. Impressio Communicatie beheerst beide terreinen, omdat beide relevant zijn en elkaar niet uitsluiten.

 

Ook dat nog!

De reguliere vaardigheden op het gebied van creatie (concept, ontwerp en vormgeving) en realisatie (levering en productie) zijn van ons bekend. Maar wij verlenen ook aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld hosting, domeinnaamregistratie, redactie en copywriting.

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten