Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Online

Alle vormen van communicatie verlopen steeds vaker via een beeldscherm. Een wezenlijk verschil met offline communicatie is er -buiten de vorm om dan- goed beschouwd eigenlijk niet eens. Of dat wat op ons netvlies wordt geprojecteerd, nu afkomstig is van papier of een screen, is in het hele spel van boodschappen-zenden-en-ontvangen niet eens zo van belang.

Online communicatie schept daarentegen wel nieuwe en veel ruimere mogelijkheden. Het stelt u in staat veel specifieker en gerichter uw boodschap uit te zenden. Die opwaardering levert u profijt op èn heeft onze dagelijkse werkzaamheden nog boeiender gemaakt.

Wij volgen graag de (technische en markt-)ontwikkelingen die zich hand over hand voordoen. Sterker nog: wij doen dat als vanzelf, het heeft immers méér dan onze vakmatige interesse. Onze portfolio getuigt daar daar ook in toenemende mate van.

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten