Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Teksten

Een foto die meer zegt dan duizend woorden doen? Dat klopt, beelden zijn soms ijzersterk en veelzeggend. Beelddenkers als wij bij Impressio Communicatie zijn, vinden er onze uitdaging in om díe beelden te vinden die ladingdekkend zijn.

Maar ook tekst blijft een onmisbaar communicatiemiddel. Zeker als alle lettertjes en woorden in de juiste volgorde staan, kunnen ze als rake, goed gekozen zinnen bij ons binnenkomen. Dat is een kunst, geen kunstje.

Het schrijven van tekst mag u aan ons overlaten. Geef ons gerust uw input en wij redigeren het tot een leesbaar stuk dat de efficiency heeft die u voor ogen had. Of laat ons u interviewen, zodat uw klant u hoort doorklinken in het verhaal.

Een slogan bij uw bedrijfs- of productlogo? Geef het ons aan en wij gaan op zoek naar de verwoording van de essentie, als we u al niet voor zijn.

Het voeren van redactie behoort tevens tot onze diensten. Een treffend voorbeeld is de nieuws- en informatiesite 'inBoskoop.nl', waarvoor we sinds de lancering op 1 januari 2013 de gehele redactie voeren.

 En heeft u al deze expertises op het gebied van tekst (nu) niet nodig? Weet dan dat we scherp zijn en blijven op teksten die bijvoorbeeld tijdens de opmaak 'toevallig' ons oog passeren. Dat gaat bij ons als vanzelf. 

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten