Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Website

Het is niet voor niets dat u een website heeft. Als u erin geslaagd bent om deze zowel qua vorm als inhoud het verhaal van u, uw product of uw bedrijf te vertellen, dan feliciteren wij u!

Want dat is niet vanzelfsprekend. Te vaak komt het voor dat de website een doel op zich is geweest. Het resultaat kan een weliswaar fraaie, maar toch weinigzeggende website zijn. Of een platform vol informatie, doch schier onduidelijk. Of een meer dan complete site, maar dan in de zin van vooral veel tekst.

En laten we ook niet vergeten de website die louter voldoendes scoort maar doodeenvoudig niet tot slecht gevonden wordt. Een visitekaartje dat de binnenzak niet verlaat, zeg maar.

 

Impressio Communicatie is op al deze aandachtspunten bedacht. Da's ervaring, maar eigenlijk bovenal: 'betrokkenheid'. Betrokken op het verhaal dat u wilt doen, de accenten die ú wilt leggen. En betrokken op de looks and feel die u reeds hebt, of wilt hebben.

Door een combinatie van een dienende vormgeving, een maximale vindbaarheid, een (vaak eenvoudige) sitestructuur en heldere teksten, vormt úw website tenminste een positieve uitzondering op al die hun doel missende websites.

 

Impressio Communicatie beheert voor u de hosting en de domeinnaamregistratie. En voor een aan de website gekoppelde nieuwsbrief kunnen wij desgewenst ook de redactie verzorgen.

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten