Impressio Communicatie
Zijde 56
2771 EP  Boskoop
Tel.: (0172) 243060

Disclaimer

Algemeen
Impressio Communicatie V.O.F., hierna te noemen Impressio, verleent u hierbij toegang tot impressio.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Impressio en derden zijn aangeleverd. Impressio behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op impressio.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Impressio.

Beperkte aansprakelijkheid
De op impressio.nl aangeboden diensten en materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten en materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Impressio.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Impressio en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Impressio.

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief

Neem telefonisch contact met mij op

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op wanneer u dat schikt.
  •    en       uur
Sluiten